Onderneming kopen of verkopen

Wij kunnen behulpzaam zijn bij het opstarten van nieuwe ondernemingen maar ook bij het aankopen en verkopen van (delen van) ondernemingen. Wij zorgen voor de bijbehorende overeenkomsten en zorgen voor een juridische structuur waarbij u zowel zakelijk als privé de minste risico’s loopt. Alle afspraken worden geformaliseerd in de bijbehorende overeenkomsten waardoor de rechtsposities van partijen vast komen te staan voor de toekomst wat het risico op toekomstige geschillen reduceert.

Wij hebben 25 jaar ervaring in de opstart, het begeleiden, het doordraaien en het aan- en verkopen van ondernemingen in diverse branches. Door deze ervaring hebben wij een helikopterview ontwikkeld en komen wij snel tot de kern van de zaak. Wij regelen en ontzorgen en zorgen voor de benodigde overeenkomsten om de risico’s zoveel mogelijk te beperken en te spreiden. Het gaat daarbij om het uitonderhandelen van de beste koopprijs. Ook regelen wij in dat geval dat het bezit gescheiden wordt van de risicovolle activiteiten en er een juridische structuur wordt opgezet van waaruit uw onderneming verder kan groeien.

U bent op zoek naar een advocaat die kan helpen met aan- en verkoop van ondernemingen of delen van ondernemingen? Vraag meteen een vrijblijvend adviesgesprek aan