Opstarten, begeleiden, doordraaien en aan- en verkopen van ondernemingen

Als ondernemer/bestuurder moet u dagelijks grote beslissingen nemen en wilt u per direct antwoord op vragen die u op dat moment nodig heeft. Ons kantoor onderscheidt zich in de markt door haar 24/7 bereikbaarheid en haar snelheid van werken.

Door de ervaring die wij hebben bij de opstart, het begeleiden, het doordraaien en het aan- en verkopen van ondernemingen hebben wij een helikopterview ontwikkeld en komen wij snel tot de kern van de zaak. Wij adviseren met betrekking tot de beste juridische structuur waarbij de risicovolle ondernemingsactiviteiten gescheiden worden van het bezit en de niet risicovolle activiteiten. Wij adviseren over de aan te bieden arbeidsovereenkomsten, overeenkomsten met leveranciers en overeenkomsten met dienstverleners. Omringd door een team van goede fiscalisten en accountants wordt er voor gezorgd dat er fiscaal en operationeel op de meest efficiënte manier wordt gewerkt. Wij zorgen voor de bijbehorende overeenkomsten en zorgen voor een juridische structuur waarbij u zowel zakelijk als privé de minste risico’s loopt. Ook adviseren wij over het beste bij de onderneming passende fiscale regime. Er worden zo nodig professionals per uur op de benodigde niveaus ingehuurd waardoor er nagenoeg geen overheadskosten zijn hetgeen zich vertaald in een voordelig uurtarief.

U bent op zoek naar een consultant voor de opstart of begeleiding van uw onderneming? Vraag meteen een vrijblijvend adviesgesprek aan