Fusies, overnames en herstructureringen

U wilt fuseren, een onderneming of een deel van een onderneming overnemen, verkopen of juist stoppen met bestaande activiteiten en wilt in dat kader herstructureren. Krol Advocatenkantoor heeft veel ervaring in het opstarten van nieuwe ondernemingen, het aankopen en verkopen van ondernemingen of delen daarvan.

Een fusie of de aan- of verkoop van (een deel van) een onderneming is een complex traject waarbij de deal maar één keer goed gesloten kan worden. Er gaan vaak grote financiële belangen mee gemoeid. Het is belangrijk dat u daar juridisch goed bij begeleid wordt.

Wij adviseren met betrekking tot de bijbehorende juridische structuur en communiceren zo nodig met uw kredietverleners, accountants, de Belastingdienst, het Pensioenfonds en al uw zakelijke contacten. Wij denken op ondernemingsniveau actief met u mee en stellen de daarvoor benodigde overeenkomsten voor u op. Het motto daarbij is dat voorkomen veel beter is dan genezen. Een onderneming dient vanuit de basis gezond te zijn en van daaruit winstgevend te draaien. Wij kunnen behulpzaam zijn bij het opstarten van nieuwe ondernemingen maar ook bij het aankopen en verkopen van (delen van) ondernemingen. Wij zorgen voor de bijbehorende overeenkomsten en zorgen voor een juridische structuur waarbij u zowel zakelijk als privé de minste risico’s loopt.

U bent op zoek naar een advocaat voor advies over fusies, overnames en herstructureringen? Vraag meteen een vrijblijvend adviesgesprek aan