Op zoek naar een nieuwe uitdaging op korte termijn? Krol Advocatenkantoor is op zoek naar een nieuwe directiesecretaresse / office manager. Een leuke functie en een werkplek met een prachtig uitzicht vanaf de 14de verdieping van het WTC in Rotterdam. Voor meer informatie bellen met +31 (0)10 205 10 50 of stuur een mailtje (inclusief recent cv) naar info@kroladvocatenkantoor.nl 

Hier beneden zie je welke opleiding en vaardigheden wij van jou verwachten. Lijkt het iets voor jou? Dan horen we graag van je en plannen we een kennismakingsgesprek in. 

Functie : juridisch directiesecretaresse / office manager advocatuur
Regio : Rotterdam
Start : z.s.m.
Inzet : in overleg
Eind : nader te bepalen
Optie op verlenging : Ja
Uurtarief : marktconform

Bij Krol Advocatenkantoor maak je deel uit van een dynamisch en succesvol team met ‘state-of-the-art’ kennis en expertise op het gebied van ondernemingsrecht en insolventierecht
(faillissementsrecht).

Opleiding
De minimale vereisten zijn een HAVO en/of VWO diploma aangevuld met een afgeronde Schoeversopleiding richting directiesecretaresse en/of officemanagement of een afgeronde MBO niveau 4 opleiding directiesecretaresse/managementassistent en/of juridisch secretaresse.

Ervaring
Ervaring in de ondernemings- en faillissementspraktijk is een pré. We werken met de nieuwste software, dus we gaan ervanuit dat Windows 11, Microsoft 365 geen geheimen voor je hebben. Ervaring met BigHand Player en Wolters Kluwer Navigator is handig, maar geen must.

Werkplek
Ons moderne kantoor is gevestigd aan de Straatweg 196  in Rotterdam en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.